28 Mart 2013 Perşembe



ANTENTLİ KAĞIT : 
Antetli kağıt özellikle büyük firma ve şirketlerin kullandığı kendilerine özel olarak bilinen kağıtlardır. Son zamanlarda bu çok fazla konuşulan bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu konu hakkında detaylı bir bilgi verecek olur isek bu durumu en iyi şu şekilde ifade edebiliriz. Antetli kağıt büyük firma ve şirketlerin kendi logosunu ve telefon numarasını taşıyan evraklarda ve resmi yazışmalarda kullandıkları kağıtlardır.
Bu kağıtların her firmada farklılık göstermesi yapılmış olan işlerde bu şekilde kendi imzalarını taşımaları ile alakalı olan bir sistemdir. Antetli kağıtlar firmalar tarafından kendilerine özgü bir şekilde basılmaktadır. Bu yüzden kişiler kendi istekleri doğrultusunda bir çalışma yapmaktadır.
Hemen hemen her firmanın kendisine ait imzasını taşıdığı ve tüm resmi işlerde bunu kullandığı bir antetli kağıdı vardır. Firmalarının tanıtımı ve bilinmesi açısından da oldukça önemlidir. Antetli kağıtların basımı ve üretilmesi için firmalar basım evleri ve grafikler ile özel olarak bir çalışma yürütmektedirler. Antetli kağıdın bu kadar resmi bir dili beraberinde getirmesi de olası bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Antetli kağıtları çeşitli firmaların tanıtım hediyesi olarak alarak günlük hayatımızda bizler de kolaylıkla kullanmaktayız.

KAYNAK : 
http://www.reklammaster.com/antetli-kagit-nedir.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder